söndag 20 december 2015

Jo här var den

Nu blev det två fina pass tennis, ja det vart faktiskt lite trainer också, men löpning lyste med sin frånvaro

Så här blev veckan som var

- 240 min tennis
- 180 min trainer

En fin vecka, och trainern blir rätt uthärdlig med motocross som sällskap, jag har en del heat att "cykla" ikapp sen februari 2015, förmodligen hinner jag inte riktigt i hamn förrän 2016 säsongen börjar, men det blir vad det blir, inget att hetsa upp sig om.
Dock har jag märkt en märklig företeelse med min kropp. Jag flåsar nått oerhört med låg puls innan jag är varm. På dagens tennispass så körde vi inte så hårt så jag kom inte riktigt upp i puls, hamnade bara kring 65% som mest, men flåsade som en brunstig flodhäst. Testade att avbryta och köra lite löp övningar typ idioten tills pulsen var upp på 89%, stannade ett tag och lät den sjukna ner, drack lite och sen påt igen...och då flåsade jag inte. Visst värma upp ska man ju göra, men inte fan var det så här för ett par år sedan. Jag har känt tendensen mer och mer på senare tid men det märklig är att det inte alltid är så, utan bara ibland. Hmmm får klura lite mer på det där, eller så har jag nån obotlig okänd sjukdom från inre mörkaste djungeln som smugits sig på mig utan att jag märkt det, eller så är jag bara för fet.

2 kommentarer:

  1. Blir glad då jag ser att du sitter på rullen, vill ju ha dig som cykelkompis till sommaren.... God Jul Steff.

    SvaraRadera
  2. Kul att ni vill se mig på cykeln igen, men jag tror det är rätt avlägset faktiskt. Trainern används mest för att det är en enkel form av motion

    SvaraRadera