onsdag 12 mars 2014

Tränings inriktning

Pga förekommen tragiska omständigheter, förkylning som verkar bli långdragen, motivationsbrist och förmodad tidsbrist närmsta tiden framöver så avbryter jag all form av cykelträning (träningen senaste tre veckorna har ändå varit i princip obefintlig). Schemat som jag försökt följa blev det bara pannkaka utav, effekten bara sjönk och sjönk trots att jag följde programmet i princip prickfritt. Då jag blir frisk och har tid så kommer jag att eventuellt sporadiskt träna, men då kommer jag träna det jag spontant känner för, känner jag för att löpa en runda så får det bli så, känner jag för att cykla so be it och känner jag för att kanske styrketräna så får jag helt enkelt ta och göra det, och är suget noll så blir det inte nått.
Sorry mina Mallis resenärer ni får vänta på mig på rundorna om ni orkar, annars kan jag cykla själv, jag hittar. Jag kommer ta med cykeln ner, så det får bli vad det blir, känner jag att undertecknad bara blir en belastning så blir det poolen istället.
Inför sommarn så är det en blankt papper som jag förutspår, kanske nån gemensam träning eller så, skall man kanske mäkta med, eller så blir det så att jag som genom ett under blir 10 kg lättare, fyller mina lår med dryga 100w mer och är i toppform, men den risken är nog obefintlig. Nu blir det bara njutningsträning om det blir nått.

Var sak har sin tid och så är läget för den stackars tappre Älvsbybon i dagsläget. Nångång nånstans i framtiden så kanske det finns andra inriktningar och förutsättningar för mig.

Bloggen fortsätter som vanligt, dock blir ju givet träningsinläggen färre, men rolig läsning skall jag ändå fylla upp eran dyrbara lästid med. Så håll utkik, det kanske blir roligare än tråkiga intervall berättelser.
Rock on!

4 kommentarer:

 1. Låter som en bra plan. Prioriteringar är i ordning, resten ger sig.

  SvaraRadera
 2. Kör distanspass och annat som är roligt och som du mår bra av. Skit i prestationen.
  Har precis gjort bort 2 v sjukdom o ej kunnat träna som förväntat. Blir roligt ändå att komma till Mallis.
  /Fredrik

  SvaraRadera
 3. Tyvärr Fredrik, distanspass är nog det jag kommer ha minst tid med, vardagen fick en massa fler måsten hastigt och mindre lustigt. Begravning, bodelning, ja listan blir längre än en önskelista till tomten. Cyklingen hamnade på baksidan av den listan just nu. Men jag ska göra mitt bästa i vart fall, så man slipper gå i första backen vid rondellen upp mot Calvia i vart fall.

  SvaraRadera
 4. Du är mer än välkommen till poolen! Jag orkar inte heller träna nåt, inte ens inför Beach14. Men... so be it!

  SvaraRadera