tisdag 12 maj 2015

Mallorca 2015 - dag 10

Satiken va tröttsamt dagens eskapader blev. Men är man otränad och dessutom sliten och fet då får kroppen lida. Förde in lite pass i sportstrack i förrgår och den där träningsbelastningskurvan var nedanför skalan, typ - 99 eller nått.
CE hade bestämt dagen och kustremsan det skulle bli. Jag var trött redan vid första rondellen 1 km från start. Kroppen skrek halvhest i örat att jag skulle vända om och ligga i solstolen med en kall läsk men för det goda sällskapets skull så slet jag mig runt.det bättrade sig lite på slutet då pulsen faktiskt kunde tryckas upp över 80%.
Sista backen och där vi skulle luncha dvs Gallilea så fick jag grym lucka, mest beroende på att Christian tog pinkpaus i botten och med tanke på han är ett par hundra år gammal så pinkade han väl i bedömt 5 minuter eller nått. Jag gav allt, cyklade om en hel cyklist (som faktiskt cyklade) och var på toppen helt slut och 3 sek före herr Ericsson, totalt tominans alltså.
Tapas är en ny favorit och lunchen vart grym, svepte en 1,5 l vatten och sneglade på CE:s flaska medans vi slukade maten.
Från Gallilea är det mest nedförs och väl hemma efter 8,4mil så stannade TSS på nästan 300 och kring 1600 höjdmeter släpandes på 0,1 ton fläsk. Phu.
Christian är stark, klagar på han är sliten men sprätter som en bergsget, tror faktiskt det är hans fartvind som river ner stenar på vägen, låter rimligt. Trevlig runda speciellt medsols.
Fick vila på sängen innan jag sku orka in i duschen. Nu poolhäng och sen kika då Jonas lirar tennis.
Hasta la vista

4 kommentarer:

 1. Kul läsning!
  Snällt att du håller oss uppdaterade när ni är i på Mallorka-orka.
  Hade så GOTT

  //Kurt

  SvaraRadera
 2. Du var stark idag Stefan om än det gjorde ont kom du runt, jag är totalsliten nu och ska bara "sprätta" upp för Sa Calobra i morgon så är denna tripp över. Lär nog bli en skittid men vad gör det... Tack för sällskapet och dagen i solen, vilket väder vi haft !!

  SvaraRadera
 3. Kul läsning, Christian ser om möjligt än mer slimmad ut än förra veckan!
  /FR

  SvaraRadera