onsdag 5 februari 2014

Game on

Sådär, kittad och klar framför datorn inför OS och Viaplay, nu jäklars kanske man ska få till lite timmar på sadeln. Förutsättningarna är goda, dock finns risken att man blir utvisad till garaget igen med tanke på ohallondoften som brukar sprida sig från aktiviteten. Jag skulle kunna sitta i garaget men då jag vill köra med Fortiustrainern som jag kan ställa på att hålla specifik effekt så man manuellt slipper kika ner på mätaren (Garmin) stup i halvminuten och störa OS gluttandet så blir detta lösningen, tyvärr så är den bärbara datorn lite slö för att kunna köra TTS programmet och samtidigt visa Viaplay.

Kolla Mazze, det ser ut som om jag stigit upp i gryningen

Dark Helmets
Ny cockpit inför sommaren, får se när orken att montera faller på, men jag uppskattar tiden för detta som god, gränsen till mycket god, vet egentligen inte vilket lopp som kan tänkas genomföras i sommar på den hala cykeln, men vi får se vad som händer när andan faller på. Min yngste son skrattade och utbrast "pappa ditt styre ser ut som et rymdskepp", jag är benägen att hålla med, The Empire Strikes Back liksom :-)

4 kommentarer:

 1. Att tempocykeln ser ut som ett rymdskepp brukar vara ett bra betyg. Hörde att Röding bokat 2v i år.
  /Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer han samtidigt med oss Fredrik ? Blev det nån tripp till Teneriffa/GC för dig ?

   Radera
 2. Ser coolt ut Stefan kör hårt!
  Å ja det ser verkligen ut som en gryningsbild tills jag tittar ut genom fönstret till höger... Du skulle maskerat bort det ;-)

  SvaraRadera
 3. Fredrik: När har han bokat och vilket hotell? (jag har försökt få kontakt med fishboy men utan framgång)
  Mats: Attans att du såg det :-)

  SvaraRadera