lördag 1 februari 2014

Tjoho, jag kom på det

Pryl nr 2 i lådan var ju ett vevparti. Det var ett lite enklare och framförallt med 172,5 vevar som skall monteras på Joels cykel så jag får tillbaka mitt Ultegra med 175 så jag kan ha Stage Power veven på tempocykeln också. 180 vevarna har varit helt ok, men att märka nån skillnad i fart är ingen sanning på nått sätt. Vi får se om bytet tillbaka till 175 ger nån verkan. Men jag slipper då ha PT hjulet med sidoskivor för att se effekten, nu får jag istället köra med racehjulen, det gör i vart fall TT cykeln väsentligt lättare.
Så jag öppnade lådan och insåg att jag hade fel, ja jag hade rätt också, hjälm och vevparti, men den där säcken med trötthetsgodis, den hade jag glömt på riktigt, tror det är Riströms favoritsmak dessutom, så jag gömmer den på ett säkert ställe :-)

Gårdagens träning då vart fail på riktigt, nu är jag helt plötsligt 100w efter eliten Måns på mina 2*20min, det däringa schemat ujuj, det går som åt fel håll. Just nu är jag beredd att kasta det rakt på tippen och köra enligt mitt eget huvud, men jag måste ge det en chans hela resan ut, det är förhoppningsvis någon form att total tanke bakom alla dessa pass, så att resultatet kommer i slutet, föga ide att vara i storform just nu egentligen, men väldigt slitsamt för huvudet med rakt nedåtgående självförtroende.

Ett skepp kommer lastat

3 kommentarer:

 1. Hmm! Vilka är godisarna?
  Jag tänkte ev beställa jag också så man har till Mallis... Enklare att ta med tycker jag.
  Sen träningen, det går upp å det går ner. Som i livet... Det kommer ska du se ligg i bara ehh eller cykla menar jag ;-)

  SvaraRadera
 2. Dom där är ju hur goda som helst, eller hur Fredrik
  Enklare och enklare, du lär inte kunna undgå en cykelaffär i din närhet på ön, till halva priset dessutom (isch)
  Mest ner just nu, övertränad, knappast, nedtränad, knappast, nerstämd, jovisst. Men snart vänder det, fick ju köra en sväng skoter nyss så det var glädjande kul. Nu strax trainerpasset

  SvaraRadera
 3. Ja, det är verkligen surt när det inte går som man tänkt det. Då sätter det sig dessutom i skallen, och då brukar det i alla fall för mig gå ännu sämre. Det behövs några lyckade träningar så man får en boost. Då är man förhoppningsvis på rätt köl igen

  Men du har nu i alla fall energi på påse, även om det säkert är föga till tröst just nu.

  SvaraRadera