onsdag 19 februari 2014

Trendbrott

Fattar inte vad som hänt, de senaste gångerna jag blivit sugen på nått onyttig till Lunch så har typ Skrovmål varit det naturliga valet, och så har det varit senaste ja säg 30 åren. Men nu på sistone så har denna onyttighet fått stå tillbaka för salladsbuffen på Coop. Satiken vad det är gott, räkor, kräftstjärtar, avokado, ananas, ost, keso, gurka, ägg och allt möjligt mums samt toppa det med lite rostad lök, nice. Vad ska bli härnäst, kanske morgonpigg?!

8 kommentarer:

 1. Ha, ha snart kanske du väljer bort sockret och kolhydraterna också, gubbvarning.. fast i det där fanns ju nästan inga sådana onyttigheter ;-)

  SvaraRadera
 2. Njaä, nått såntdär LÄCHÄF trams går jag inte på. Det är kalorier in och kalorier ut som räknas sen får de vise männen på aftonbladets löpsedlar kallade det vad dom vill. 5:2, atkins eller silvertejpsmedtoden, i frankly dont give a dam. in och ut simple as that...

  SvaraRadera
 3. Men du får låna min nya bok om du vill, inspirerande läsning må jag säga..

  SvaraRadera
 4. Om boken innehåller menyer innehållande godis, spagetti och knaperstekta plättar då lånar jag den, annars så pass :-)

  SvaraRadera
 5. Knappast, en gottegris som jag och ändå spännande och intressant läsning gör att jag kan rekommendera den.

  SvaraRadera
 6. Kan inte heller fatta varför det skulle vara nyttigare med gåslever och bacon än med snabba kolisar typ bananer och potatis!!??.
  En intressant iaktagelse är att flera av LCHF förespråkarna har själva varit uppenbart överviktiga trots deras "hälsosamma" diet, kolla bilder på Atkins ex eller Loren Cordain. Tror LCHF kommer att visa sig i framtiden att vara en ganska stor hype. Det är ju precis som du säger Stefan kalorier in och ut är det som räknas samt dessutom givetvis näringstätheten på maten dvs det är givetvis bättre med broccoli än med vitt mjöl.
  /Fredrik

  SvaraRadera
 7. Jag är helt inne på Fredriks linje. självklart så förstår man ju att det är vettigare och nyttigare att äta normal mat istället för 300 gram hallonbåtar även fast kalori intaget blir samma. Det är ju vitaminer och mineraler som i stor del gör att kroppen känner sig mätt och nöjd.
  Sen att det inte alltid är lätt att göra som teorin säger, helt plötsligt slinker det ju ner nått onödigt bara för att, men man lever ju bara en gång, ett par kilo hit eller dit kvittar ju liksom om man är helt ärlig

  SvaraRadera
 8. Tänker inte inge mig i djupare diskussioner i ämnet för jag är ju själv en riktig gottegris som gärna frossar i onyttigheter mellan varven, tycker däremot att det är jävligt intressant då man känner att man orkar mycket mer, aldrig hungrig eller snål efter sötsaker och dessutom går ner ett kilo eller två. Fredrik titta gärna på våra egna typ Jonas Colting, Björn Ferry mm som verkligen lyckats utan kolhydrater, läs detta te.x http://www.kostdoktorn.se/jonas-colting-om-kolhydratsbluffen även vi som är bäst på allt har kanske nåt att lära av andra..

  SvaraRadera