lördag 21 januari 2012

Molnrulle i valvet

Fredagen och lördagen tillbringades träningen i Arcus hallen. Kvällen på fredagen och kriminellt tidigt på lördagsmorgonen. Fredagspasset blev en lagomt hård körning med en del långa intervaller i varierat sällskap. Lördagen så fick jag Måns att nästan trilla omkull då jag till och med var före honom upp på cykeln, oddsen för mitt deltagande han gav mig med ett långt och hjärtligt skratt efter passet på fredagskvällen var otroligt höga då han vet hur extremt morgontrött undertecknad är, men mirakel har hänt förut så också denna lördagsmorgon. Visst jag var trött men inte så farligt ändå, klart värre har det varit.
Deltagarna var från hela Norrbotten och uppskattningsvis var vi dryga 25 på fredag kväll och knappa 20 på lördagsmorgonen.

Hårdkörningen jag tillämpat under tidigare dagar hade faktiskt inte satt sina spår så farligt som jag gissat, fredagen var 76% i snitt och 9 minuter på tröskel, lördagen var snittet 67% och inte en sekund på tröskeln faktiskt, men det gick betydligt lugnare då också. Eller så var det kanske mitt nya keramiska vevlager som gjorde det hela lättare, har läst att man tjänar en hel watt då man cyklar i 40km/h...

Vi övade lite på belgisk klunga på slutet av passet, skakigt och ryckigt var det och en hel del gemensam träning kommer att behövas för att få till detta lika geschwinnt som ett schweiziskt urverk , men jag tror det blir lättare då vi slipper ha vänsterkurvor hela tiden, vi ska ju cykla mestadels högerkurvor runt pölen till sommaren.Jag antar att de flesta som var i hallen under fredagen uppmärksammade våran proffs fotograf Krister Palm som förevigade oss med snajsiga bilder med fart och fläkt. Ni som är intresserade av att investera garanterat fina bilder på er själva (eller idol bilder på någon annan) så finns möjligheten till detta väldigt snart, jag kommer lägg ut miniatyrbilder för påseende och information hur man gör för att beställa, håll koll på bloggen.
Bilderna som ligger i dagens inlägg är från Krilles Canon kamera. Hörde att han tagit ca 700 bilder och 500 av dom var riktigt bra...skarpheten och upplösningen verkar vara kanon, man ser ju att jag är orakad ju...

Nu en bit smörgåstårta, en av sönerna fyller år idag...eller jag tror jag tar två bitar...

1 kommentar:

  1. Fantastiskt fina bilder trots motivet, tror nog flera önskar köpa.. Trevlig fredagskväll, och skönt att sova lördag.

    SvaraRadera