tisdag 10 april 2012

Kort premiär

Trist april väder, regnblandad snö hela dagen lång, ingen tanke på att cykla ute idag.


Suttit inne mestadels, pillat en del på kamerans alla funktioner och varit ut och fotat en liten stund. Satt mig sen på trainern för LF basket hade en matchsändning på eurosport så då passade jag på.


Körde nått så där halvsvettigt pass från de färdiginlagda i VR trainern, lagomt jobbigt och helt befriande från att måsta tänka medans jag hade ögonen på matchen.


Mycket nöjd med kameran hittills, visst är det långt från systemkameran men en sådan pjäs släpar man inte gärna med sig i bakfickan då man är ute på styrning. Men den är klart bättre än alla kompakt kameror jag haft hittills. Den är dock klart sämre än Canon S100 men den skulle jag aldrig ta med mig då den inte är vädertålig, och då blir det ju inga bilder alls, hur än bra dom skulle kunnat bli.

5 kommentarer:

 1. Kul, se ännu en norrbottning blogga om cykel.
  Skam bara att inte jag finns med på din blogglista, som gammal Luleå-cyklist, med betoning på gammal :-)
  Ser att du har huset fullt med Orbea. Sponsrad eller bara ömsesidig kärlek? :-)
  /Niklas

  SvaraRadera
 2. Hejsan
  Intressant jobb du verkar ha, nice blogg med fina bilder. Men du hade inte mig på din blogglista heller så där var det lika så att säga, men nu har jag lagt till dig ;-)
  Orbea är fina cyklar, gillar designen skarpt, sen har jag nu kompletterat "samlingen" med ett par Scott också. Sponsrad är väl fel uttryck, men halvsponsrad från Älvsby Sport och Fritit helt klart, tack återigen Östen för det...

  SvaraRadera
 3. Du skulle tagit mtb o cyklat lite skoterspår. Helt perfekt ./A

  SvaraRadera
 4. Ja jo, men jag cyklar inte skoterspår tyvärr, under tiden jag tävlingskörde motocross så tränade jag på skoterspår under våren och var med en gång om en ganska ordentlig crash då framhjulet skar i snön, vurpan var rejäl men jag klarade mig rätt bra, men det kunde ha gått riktigt dåligt, och detta vill jag inte göra om i "onödan" så därav att jag inte cyklar skoterspår heller. Kalla det mesigt om ni vill men jag utmanar inte igen, i övrigt har jag ingen rädsla av att cykla hur fort som helst ;-)

  SvaraRadera
 5. Det går inte så fort när jag cyklar s-spår. Så jag fruktar asfalt mera:-)/A

  SvaraRadera