fredag 19 oktober 2012

Skönt beslut

http://iof1.idrottonline.se/SvenskaCykelforbundet/Nyheter/Egnanyheter/Disciplinnamndeninformerar/

Jag som redan har bestämt mig för att inte köra med Licens nästa år, skönt då får man deltaga i motionsloppen utan fara då...tar ni andra chansen eller står ni över dessa lopp nästa år?

13 kommentarer:

  1. Jag kör i vanlig ordning!
    Men maskerad med Nixon mask och fejkat namn: Inge Modig!!! :-)

    SvaraRadera
  2. Jag kommer då lägga in en protest och kräva straff med tjära och fjädrar...

    SvaraRadera
  3. Motionslopp får man väl köra även om man har licens?
    /FR

    SvaraRadera
  4. Därav tvistar de lärde, får som inget grepp på det hela då man läser artikeln. Förstår inte skillnaden på motionslopp och icke sanktionerad "tävling", i mina öron är det typ samma sak dvs INTE tävling. Men personligen så skiter jag i vilket för jag utan licens får va med i allt, utom då tävlingar förstås :)

    Bra jobbat SCF, nu får vi nog fler cyklister, NOT...blir så matt då man läser sånt här (och om doping) ser att Rabobank lägger ner också...förstår dom, jag som inte sponsrar nått eller sånt där funderar också på lägga ner

    SvaraRadera
  5. Jag kommer att köpa endagslicens om jag känner att jag ska tävla.

    SvaraRadera
  6. Kent: Rätt tänkt, så blir det...

    SvaraRadera
  7. Du är bara snål tror jag :) A

    SvaraRadera
  8. Alltså, vi licensierad cyklister får visst köra motionslopp men då får inte motionsloppen innehålla tidtagning och resultatlista! För då! Aja baja! Äre ett svartlopp!!!
    Å kör en licensierad cyklist ett svartlopp dvs ett motionslopp som skulle vart en godkänd tävling så kan han bli avstängd!!!
    Så äre om jag förstått Micke rätt! :-)
    Men jag kan ha fel ;-)

    SvaraRadera
  9. Jag har också förstått att det är som Mazze skriver.

    SvaraRadera
  10. Det innebär att ni som har licens riskerar bli avstängda på vart och vartannat motionslopp (för dom har ju oftast resultatlista och nån form av vinnar tid), och vi rookisar som bara cyklar utan licens riskerar enbart att bli avhängda...(eller nått)

    SvaraRadera
  11. Om Leiphaimer & Company blev avstängda 6mån borde straffet för att delta i svartlopp vara ca 2tim..Man jan ju tycka cyklingen nu för tiden borde inrikta sig på andra saker än att oroa sig för licensieradeln cyklister åker motionslopp med resultatlista. Det funkar då bra för skidåkare.....

    SvaraRadera
  12. Ja man häpnar över SCF (o)intelligens, mycket av lära av de flesta idrotter tycker jag. Skidor har haft men förkastat detta med tävlingslicenser, är man med i en klubb så räcker det gott för alla lopps deltagande utan risk för avstängningar och annat trams. Så det är en av anledningarna till att jag bojkottar licens i fortsättningen, faller andan på kör jag på engångs...men luften har som gått ur en med allt möjligt stormande kring cykelsporten numera, så andan är nog lååångt borta

    SvaraRadera