torsdag 11 juli 2013

Hård fikarunda

Arnemarksträning igår, riktigt bra skit detta. Kul att det är så många som dyker upp på dessa träningar, som gamla tiders kulbbträningar med en massa deltagare. Synd är dock att våra vanliga klubbträningar verkar ha gått i graven.
2* Lagtempo och 2* Linjelopp med indelade lag, precis som det är varje gång. Vill man ta ut sig så går det alldeles lysande och vill man chilla lite så är det också helt i sin ordning. Jag hade tänkt ta det lugnt med tanke på min cykelstatus, men jag tog nog i lite för mycket i alla hast, nåväl jag får lida idag med lite ömma ben som straff.
Intressant fakta är dock att hela tre cyklister under kvällen uppmärksammade en ny maxpuls, och alla tre hamnade på 103% under kvällen. Dålig koll på puls eller svårt ta ut sig på andra träningar?!
Ni som inte varit där ännu, se till att ansluta, det är riktigt trevlig, sen att Daniel kom körandes med bilen med tummen i gips och bjöd på fika och tog lite kort var ju som grädde på moset, tack för detta.

Nästa onsdag kör vi igen, ni som vill följa från Älvsbyn så brukar vi åka kring 18.00 eller 18.05 och cyklar den släta vägen, ni som vill ansluta med Pelleplutt och köra kass väg via Tvärån, skall finnas utanför Pers hus vid 18.20

Bild lånad från FB

1 kommentar: