söndag 14 juli 2013

Skillnad på lort och pannkaka

Tennishelgen i Skellefteå är till sin ända. Jonas fick respass i semifinalen tyvärr, synd bara att hans sämsta match skulle komma då, men det är ju så det är i sport, två steg fram och ett stag tillbaka. Hade Jonas spelat som i gruppspelet mot vinnaren i P16 så hade semifinalen varit en "walk in the park". Joel gjorde även han stora framsteg och kommer nog taggad till nästa turnering. Summa för helgen, mycket erfarenhet och en trevlig helg i husvagnen.

Tog ett cykelpass då vi kom hem, ja efter jag prickat in tv platsen i soffan exakt då stigningen upp till det kala berget. Froome körde hårt, hoppas det inte luktar fisk om prestationen om et tag, man har ju blivit luttrat i cykelsportens vinnare som sticker ut lite extra..
Själv blev det 6 mil så fort jag egentligen kunde. Jämför jag det med Kent Nilssons återhämtningspass på 12 mil med samma snittfart och oherrans mycket lägre puls så inser jag åter igen att det är en brutal lång stund till normal form återkommer, nått mer i år är bara glömma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar