onsdag 24 juli 2013

Strålande tider, härliga tider, semester

Sommarvädret fortsätter. Igår så tog jag en fika i stugan då Evas kusiner var på besök, cykelcrossen dit, en bulle och lite socialiserande och sen crossen hem. Många mil för en lite vetebröd och ett saftglas..

Inte ett moln på himlen
Crossen gillar grussmiskande
Vackert på kvällskvisten på sadeln
Idag var det allmän tvätt av bilar och cyklar som varit ute i regn (söndags). Fick även de röda detaljerna som jag suktade efter förra veckan, röda snabblås och ändpluggar (styrändar, inget annat). Satt perfekt på spanjorskan (hmm, nu blev det ännu mer utrymme för feltolkningar)...

Tjej färg till en tjejcykel
Kvällen gick i förnedringens tecken åter igen, har inte en sportmössa att sätta emot då Arnemarks träningen är på tapeten. Toksist hela tiden, fick till och med släppa Camillas rulle på lagtempot. Viss inverkan får jag skylla på Lunkan som jag följer slaviskt, och idag var det 1 minuts intervaller på max som gällde, så dessa avverkade jag på väg till träningen typ ett gäng för många kändes det som 2,5 mil senare. Fick ta en Liquid för att överhuvudtaget orka trampa runt sen. Bra träning likafullt, mer sånt för folket. Men lite nya ansikten vore trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar