måndag 7 juli 2014

Äntligen en skön morgon

Då var man efter en hel vecka ledigt på jobbet igen, givetvis så prickar man in då vädret är som bäst. dock finns en fördel, cykelpendlingen blir mera njutbar så här. Gasade på lite i början på morgonens pass men energin tog slut vid 42km och kände mig allmänt matt, att stiga upp före tuppen gör nog sitt till också. Det blev knappa 33 km/h i en vind som började vara vindstilla som sen övergick i motvind, effekten tror jag landade på kring 220w
Efter att ha kunnat samla mil på hög så blir nog cyklingen väldigt hänvisad till just jobbpendling då tennisturneringarna tar sitt intrång från och med torsdag, blir grymt härligt kika på fina matcher i en solstol och en iskall läsk i handen. Tänkte ta med cykeln och kanske gasa en timme då lucka finnes, men några långpass blir det inte tal om på väldigt länge. Så Måns du behöver inte känna dig hotat i Strava nått mer.
Att läsa att Älvsbyn ska ha 28 idag medan kallhålet Luleå ska ha 21 är också lite trist. Fördelen med jobba på sommaren är dock att alla andra här har semester, så läget är lugnt, för det mesta i vart fall. Kanske jag kikar på Touren idag, har inte sett en minut hittills, är inte så där intressant längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar