torsdag 17 juli 2014

Jag såg dubbelt

Två bröder Riström samsades om att liga i lä bakom en myskoxe. Tur att dom kör olika märken på cyklarna annars blir det svårt skilja dom åt i ögonvrån. Ja iofs så har den ena större "cykeltatuering" på höger vad, kan iofs höra ihop med att densamme har större vader.
Dagens pass blev Brännbergsrundan, ganska hårt. Kroppen min svarade perfekt och kunde gasa på rätt obehindrat, men hur än jag tog i så verkade som om grabbarna bäver låg och mös på rullen och hade saftkalas. Vi snittade ganska precis 38 km/h med för min del 245w.
Efter det skildes vi åt då dom verkade hungriga som vargar, jag proppade i ljudboken i örat och drog själv broarna runt, la mig på samma effekt 245w och det var rätt trivsamt. Summa summarum så trivs jag i dagsläget bättre men jämt effektkurva istället för berg och dalbane varianten i lagtempokörning.
Dagen innehöll även golfrunda med svärfar och Joel och Robin som nyss tagit gröna kortet. Joel verkar vara som klippt och skuren för golf, grymt spel.

4 kommentarer:

 1. Du verkar ju i kalasslag. 245w på så långrunda./ A

  SvaraRadera
 2. Nja, inte alla 75 km var det väl så. Men det räcker ingenstans, jag tog i allt jag hade i backarna upp mot lillberg med bedömt +450watt, då jag släppte om bröderna så var dom inte ens anfådda

  SvaraRadera
 3. Nä men dom hade säkert kommit i superform :) /A

  SvaraRadera
 4. Jag hade 250w typ på Rantrampet, jag var en a de första som fick släppa, så nog behövs det ganska mycket mer för att ens hänga med. Ni får väl se formen på varandra imorrn på KM

  SvaraRadera