onsdag 21 mars 2012

"EN CYKLIST" - jaha, bara Stefan på sin CX...

Mötte pelleplutt utefter vägen körandes bil och som vanligt pratandes i telefon, det visade sig att det var Mazze som var offret denna gång.
Min tur för dagen var en lagomt pass på min CX och även idag med dubbdäck, vågar och ser inget behov av att byta till något annat ännu. Våta vägbanor och -1,5 grader är nog inte lämpligt för smala snabba hjul.

Turen i var i stort samma som förra veckan, till min mor i Piteå t.o.r
Av nån konstig anledning så kändes kroppen ok idag trots gårdagens missärpass, låg på så där lagomt och snittade 75% i puls på hela turen och presterade faktiskt 29 km/h i snitt på de 7,5 milen dagen erbjöd, grymt förvånade med tungrullade 300 dubbdäck.
Snart nog är det cyklingsbart med racer om man är lite våghalsig av sig, men jag håller mig till crossen ett bra tag till. Friskt och härligt ute denna årstiden, varför jag inte införskaffat en CX tidigare tänker jag på varje gång jag sitter på den och njuter...

4 kommentarer:

 1. Typiskt lille Per, han är bara avis på dina fina mil ute.. Jaja på fredag hoppas jag du hämtar mig som vanlig ?? ;-) Börjar bli tradition detta, denna gång står jag för soppan, skulle stå för bil om bara jag hade ett takräcke..

  SvaraRadera
 2. Pelles reaktion berodde nog på att han trodde sig få se ett nytt ämne till Nybyn å så vare "bara Stefan"... Hehehe!!!
  Det lät så i alla fall när han tjöt till mitt i samtalet ;-)

  SvaraRadera
 3. 7,5 miil?!
  Bra jobbat Stefan som bara den...
  Dessutom med 29km/h i snitt!!!
  Tummen Upp!!!

  SvaraRadera
 4. Christian: Jo jag hämtar dig, men nå betalning för soppan är det INTE tal om, men 50:- för helgen kan du få äran för om du vill
  Mazze: hmmm, men vi ska snart cykla 30 mil, så 7,5mil är ju inte så långt, men det gick onekligen bra idag, men jag slapp ju stormen ute...

  SvaraRadera