söndag 11 augusti 2013

Mörkret faller

Ingen cykling i helgen, den var vigd åt tennis och en husvagnsövernattning ute vid Ersnäs kustremsa (Vallen). Mycket mat, sol och bad kombinerat med ja tennis förstås.
Jonas var med i Barens landskamp mot Norge och Finland. Singeln mot Norge killen gick smärtfritt och vann relativt enkelt och Sverige vann även klart totalt över Norge. Singelmatchen mot finnen gick som på räls fram till 5-2 då smög det sig nått i huvudet och Jonas blev lite för försiktig och trodde nog 1:a set var klart vilket som vanligt i bollsporter gör att så fort man släpper fokus så barkar det, och det barkar fort samt att det är extremt svårt att ta sig ur. 5-2 blev till 7-5 och sen även 2:a set till finnen 6-1. Synd på så bra spel skulle förloras på tappat initiativ och fokus, nåväl man lär av sina misstag. Ingen kille vann sin match mot starka Finland idag, det var några tjejer som gick segrande ur striden med Hanna Öhman (Jonas ena tränare) i spetsen som vann sina klart.

Själv så har jag haft god tid att fota, hade resekameran Panasonic DMC-FZ200 med mig, ett suveränt verktyg med så där lagom storlek och ändock finfina bilder.
Gillar fota landskap och just nu i augusti solnedgångar så här kommer ett par eftersom kvällens korvgrillning fortskred.
Cykling då, njä, valde att läsa om MTB bravaderna på nätet, tävlingssuget är fortfarande bortblåst, men jag laddar med 3 vilodagar till en Rekordmilstest på Tisdag, och det är endast en test på om schemat gjort så att utvecklingen gått framåt trotts den extremt lilla cyklingen som våren och sommaren bjudit på. Allt som ger en tid under 15 minuter är jag toknöjd med, men gissningsvis så är det totalt omöjligt, det är ju ändå 40km/h i snitt vi pratar om då.

Helt vindstilla och myggfritt
Snart godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar