tisdag 14 maj 2013

Sineu velodromen, Mallorca 2013 dag 11


Johan Forsberg fick permission från barnpassning medans Anders hade syltrygg så de som sadlade upp för morgonens drabbning var jag, Fredrik, Johan och Johan.

Tittut...
Tanken var lugn dag, men övergick i halvlugn, dels beroende på att velodromen oftast lockar in till körning och att vädergudarna lovat regn imorron så de flesta ville ändå få lite puls från dagens övning.

Johan svettas
Johan kör så fort att det blir suddigt
 Båda Johan hade premiär i häxrondellen och lekte lite i kurvorna medans räven Fredrik tog läktarplats med kameran. Själv så försökte jag mig på ett 2 minuters rekord med effekten och lyckades faktiskt kräma ur 403w med stumma ben. Nöjd så, den där lila mojängen på vevarmen inbjuder till kraftprov med jämna mellanrum, latjo liten pryl. Synd bara att 403 watt på 2 minuter är blaj jämfört med de som har lite mer voijma i påkarna.

The grabbs
Fikat i Petra gick inte av för hackor idag heller, macka modell grande, två cola och en tårtbit pressade jag ner och sotade direkt för det i sadeln igen. Med allt blod i magen så försvann kraften ur benen medans J Forsberg verkade ha outtömligt med kraft så man fick tugga styrlinda hela vägen tillbaka, normalt sett inte gott men idag så smakade den tårta…

Sista för denna gång syrran, jordgubbs varianten var bäst
Solbrännan gör sig påmind och våra ”tan lines” där cykelkläderna börjar är rätt skarpa i dagsläget.

2 kommentarer:

  1. Jordgubbar kan aldrig vara fel! Vad är egentligen det vita under? Typ en cheesecake?

    SvaraRadera