torsdag 16 januari 2014

Stackars jävla satar

Är det nån mer än jag som snart blir tokig på dessa telefonsäljare, de är ju värre än pesten de går verkligen inte bli av med. Hjälper ju föga att svara och be dom dra åt h-vete. Hjälper inte heller att inte svara och det hjälper inte att svara och prata skit med dom eller att svara och köpa nått, dom går inte bli av med. En månad hade jag bedömt säkert 100 samtal, tur det går att blocka i min samsung så dom däringa numrena hamnar i en lista så att det inte ens ringer i luren. Stackars jävlar som har det där som jobb, det kan verkligen inte vara kul jobb eller så är dom verkligen konstigt funtade i knoppen. Avskaffa telefonförsäljare bums, den enda lösningen som jag tycker är rimligt bra är att lägga min mobil i jackfickan och bara vara nära den då jag inte är hemma, risken finns ju att man missar en del andra samtal också, men personligt bättre det än att jag skall bli galnare än vad jag är. Nu kanske jag är övertvär och trobb men jag tar inte emot det jag får gratis ens om det så är helt utan porto till och med. Ett par gånger har jag föreslagit att dom skall skicka kalsongerna till röda korset eller dom där vassa knivarna som man inte kan vara utan har jag försökt donera till säljaren som jag just pratar med, eller vitaminerna som man bli pigg av omdirigeras tillbaka till Stig Strand, inget biter på dom. En gång så bad jag dom vänta och vänta ett par gånger i luren medans jag "pillade naveln" under tiden, bara för att deras dyrbara tid skulle gå, men inte fan la han på ändå. Så ni som läser detta och är telefonförsäljare, jag vill ingenting ha om det så inte ens kostar 0 öre, sluta ringa!!

4 kommentarer:

 1. Nix för mobil kanske kan hjälpa en del.

  SvaraRadera
 2. Kan inte annat än att hålla med. Jag brukar lägga in säljarna i kontaktboken som ex säljare 23 för att inte råka svara vid fel tillfälle. Rent allmänt är det alltid fel tillfälle.

  Om det finns något jag skulle tycka vara värre som arbete än telefonsäljare? Finns säkert något, men inget som jag kommer på just nu.

  SvaraRadera
 3. Du måste ju uppge ditt telefonnummer här på bloggen, så dom vet vilket nummer dom inte ska ringa ;)

  SvaraRadera
 4. Fan rätt där syster yster, jag reviderar mina uppmaningar. ni telefonsäljare, ring inte NÅN, någonsin mer!!

  SvaraRadera