torsdag 20 oktober 2011

735,49875 watt

Inte mer exakt än så är en hästkraft, eller i andra termer, lyft 75kg en meter upp i luften på en sekund, det är också en hästkraft.
Undras hur hur fort en tempomil skulle gå med 735,5w, spontant så känns det rätt snabbt, enligt obekräftad uppgift så snittade Gustav Larsson på förra årets SM-tempo ca 450w, och då gick det i runda slängar 50km/h.
Inte ens en trimmad cykelmoped såsom finns i skyltfönstret på Gårdings järnaffär skulle hänga med, men den är onekligen rätt fräck, oklart dock om den är trimmad eller inte.

Dagens kvällsträning blev inställd på grund av ösregn, det var tänkt att köra lite MTB med pannlampor tillsammans med Fredrik, då vi nu äntligen lyckades pricka in ett tänkt träningspass då ingen utav oss jobbade, då strular vädret istället. Jag som hade tänkt lyxa till dagen med TVÅ cykelpass, för jag lyckades pricka in en stund i Arcushallen på morgonen direkt efter jobbet, man får passa på då fotbollen ännu inte gjort sitt intåg och förstör cyklingen i hallen. Vaktmästaren nämnde att någon annan cyklist just varit i hallen, dock inga namn, verkar va nån mörkare som tjuvtränar på tidiga morgontimmarna, någon som är skyldig?

1 kommentar:

  1. Va synd att ni inte fick väder att hoja ute...
    Men du hann ju med ett pass i Arcushallen i alla fall...
    Den andre som kört där är läkaren Peter Cettner, han bor ett stenkast ifrån hallen :-)

    SvaraRadera