fredag 28 oktober 2011

Avundsjuk

Tänk om jag kunde få va pigg nån gång på morgonen, så lätt allt skulle va då. Jag har 6mil till jobbet och kör då oftast bil dit, mina arbetskollegor som bor lite närmare har ibland frågat mig när jag vaknar på morgonen, mitt svar är alltid "strax innan jag kommer fram".
Jag skulle kunna sova till lunch om jag inte tar mig i kragen och stiger upp. Tanken var ju att nu då jag blivit halvledig på mina lediga förmiddagar då yngsta sonen börjat på skolan, att jag skulle passa på att träna. Tanken var god, så också sömnen, visionen var monsterpass på 3-4 timmar vilket inte har inträffat alls. Men några förmiddagspass har det blivit, så senast idag, en mils löpning satt fint i vätan ute, en mil med lite kilometersintervaller emellanåt.
Försökte mig på rulletour innan dess, men det sket sig totalt, så det är bara lägga ner det där värdelösa norska påfundet, lyckas man få igång programmet så kan man ju fuska hur mycket man vill, vilket förmodligen många gör.

Det sägs att man blir morgonpigg med stigande ålder, antingen stämmer det inte eller så är det mental ålder som räknas, för där är jag fortfarande 25...

6 kommentarer:

 1. Ahh! Det där är svårt att bryta Stefan...
  Jag tror det krävs lite tysk disciplin här :-)
  Ein, swei, drei hupp!! Ein, swei, drei hupp!!
  Eller nått sånt ;-)
  Rulletok, kallar jag det numer... Djäkla norrmän...
  Å faan trott 611watt i snitt som veteran... Hrrmm troligen inte...
  Amen om du bara är 25 så körde du ju i alldeles fel klasser i sommras ju :-)

  SvaraRadera
 2. Jo jag körde i fel klass, skulle ha försökt kvala in till H95 istället

  SvaraRadera
 3. Man ska inte kämpa mot naturen, Stefan. Sov, å sen kommer du att få ben av Moder Jord! Den 'fortunecookien' får du av mig:-)

  25, jo tjena. Du är ju trevlig, Stefan, och jag känner ingen trevlig kille/man/gubbe som egentligen tagit sig ur tonåren. Själv är jag på väg in! / JoHaN, SÄvst, tÅlv åR.

  SvaraRadera
 4. Å jaa är tjugu för eviigt!!!
  Det innebär att jag kör alldeles för långsamt ju, bah typ!!!

  SvaraRadera
 5. Men Mats du är ju morgonpigg ju...

  SvaraRadera