söndag 27 november 2011

Frånkopplad

Insåg idag att jag inte cyklat trainer på 14 dagar, så jag festade till det med ett intervallpass på 59minuter. Körde 10st 4:or med bara en minuts vila mellan, vet inte om det är nått vettig pass att hänga i julgranen, men den där lagomt korta vilan gör så att mitt veka trainer psyke inte hinner bli ikapp slingrad av latmasken.

Blev dock lite överaskad att jag fortfarande är i livet även fast jag matade in samma effekt som senast dessa intervaller stod på tapeten, närmare räknat 17 dagar sedan. Så rent teoretiskt så borde jag hinna ett till likadant innan tomten besöker oss i stugorna.
Denna vecka som gick var jag i ett svagt ögonblick grymt taggad att köra skiten ur mig och göra den grymt hård, dessa tankar varade ganska precis ändå fram till lunch på måndagen. Veckan slutade i att det blev den slappaste på väldigt länge, så går det då jag träningsplanerar, det skiter sig totalt. Så jag riktar in mig på en hel vilovecka inför de stundande 7 dagarna då istället...

2 kommentarer:

 1. Aha!
  Du ska köra som med barnen, omvänd logik...
  Tja det borde funka om det inte var för det där med din morgonrutin ;-)
  Jag menar, om jag sover länge en morgon så äre till 9 ungefär, då har du väl 2-3 timmar kvar :-)

  SvaraRadera
 2. Men halli hallå, jag kuta ju 18km på förmiddagen på måndagen. Kanske det var den tidiga starten som gjorde att resten av veckan blev missär...ska försöka undvika detta i fortsättningen.. ;-)

  SvaraRadera