onsdag 21 december 2011

2 i rad

Nu är jag i ett stim, lyckats besegra morgon tröttheten två dar i rad, jag har till och med erövrat mittenrutan så det finns möjlighet till storslam och tre i rad imorgonbitti. Det är bara en sak som drar ner oddsen för att detta skall ske, och det är att ungarna fått jullov och då behöver jag inte upp och skjutsa till skolan.
Dagens ansträngning förutom själva uppstigandet ur sängen var enligt plan klassisk skidåkning. Det var ca 7år sedan sist och det märktes, jag hade inte ett uns tillit till att det skulle va nått fäste under skidorna, skate känslan satt hårt i och därav så blev det mycket stakning. Det gör absolut inget dock då Vasaloppet till stor del är just stakning.

Samma sträcka som igår, lite långsammare och med högre puls. Så nu får vi se vad för nya muskler som vi nyttjat idag, träningsvärken i ljumskarna kommer nog bli rätt påtaglig imorgon. Vädret var kanon, lite gryningsmörkt vid start men de utlovade -12 var enbart -6, helt perfekt med andra ord.

Lite småsugen på ett trainer pass i eftermiddag, men det som verkar som en bra plan vid lunch tid brukar ofta ändras ju längre dagen fortlöper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar