söndag 20 oktober 2013

Kors och tvärs i skogen

Strålande väder, konstigt nog blev vi bara två. Ni övriga måste haft nått verkligen viktigt för er för att missa den här dagen. Rutten blev som tänkt men bara ett tag, vi justerade efter som dels då vissa stigar var helt ocyklingsbara, medans vi hittade ett par nya riktigt superba åkstigar.
Vädret var helt perfekt för höstcykling, och vi njöt och pratade strunt i drygt 3h, vi avhandlade hur dagens rutt möjligt kunde påminna om "tyskvägen" och dalgången i Orient på Mallis, snacka om vi längtar dit. Tackar för sällskapet Fredrik, det gör vi snart om.

Min veckas träning summerar jag som väldigt bra, inget högintensivt att höja till skyarna, men en njutningsvecka med mersmak som väntar med början imorrn. Så många rutter och stigar men så begränsat med tid. Har man haft obegränsat med tid och väder som idag kan man ju lalla på till solen går ner med glädje.
Lite bilder från dagen
Ser riktigt lovande ut innan start

Hallå!! Någon hemma?

Sammanbiten kille med västen uppknäppt, här i Älvsbyns Orient dalgång

Hill climb


2 kommentarer:

  1. Jag å Per kom iväg först efter 14 men det var lika skönt även då, ja kanske lite kallt sista kvarten när solen försvann men annars ett riktigt roligt pass! Skog, myr, sand, grus och asfalt! Allt på en gång :-)

    SvaraRadera
  2. Rolig tid just nu, en massa lallande i skogen utan att behöva tänka träning egentligen

    SvaraRadera