onsdag 2 oktober 2013

Mastigt

Ny rutt med Garmin Connect. Kul funktion då man kan sitta på dötiden på jobbet och finurla vilken rutt man ska ta på nästa runda. Dagen blev lite okänd grusväg till Pålträsk, en liten pulshöjare upp till TV masten, delar av brännbergsrundan där en grusväg som man kunde gena tvärs över utforskades och sen en gammal goding från Laduberg till Kolkstrand och sen via gamla järnvägsbron och hem. Summa 60km CX ca, mycket bra pass, tänk om man kunde få till sånna här 4 ggr i veckan, då jäsiken.Ett nytt segment la jag in och det var stigningen upp till Tv-masten, från kurvan och upp till där vägen delar sig vid bommen. Man kunde ju fortsätta också längre upp men jag tänkte att den delen plogas ju inte och då blir det ingen som prövar lyckan på vintern, eller ska jag va ärligt var jag tillräckligt trött just där. Upp på cykeln och pröva.

Några bilder han jag med på denna utforskningsrunda också.

Vägen mellan Vernerslund och Pålträsk

325m mast + 280m berg blir högt

Här var jag trött

Fina vägar innanför Brännbergs rundan

Och ett inte så fint hus mitt i skogen, har nån verkligen bott här?

Blev lite jobbigt hålla farten ibland, lustigkurrar

4 kommentarer:

 1. Fina bilder och fina vägar att cykla på.
  Vi gjorde en 10 mila runda på liknande vägar i dag.
  Våran färd gick till Mellanboda-Jävre Piteå

  Mvh //Kurt

  SvaraRadera
 2. Lät härligt det också, synd att jag sällan får sällskap på mina rundor då helgerna oftast är uppbokad på sönernas aktiviteter. Så då får man som morgontrött ta sig i kragen på annan (för tidig) tid

  SvaraRadera
 3. Snygga kort och nostalgiskt hus :)

  SvaraRadera
 4. Tackar, har man inte med kameran så blir det aldrig nå bilder. Vissa var lite vinjetterade med svett i kanterna. Jo huset var lite märkligt, mitt ute i ingenstans och nån har ju tydligen bott där.

  SvaraRadera