tisdag 9 april 2013

Erenhot

Där kom den, handduken, jag kastade den högt och den landade väl synlig. Kapitulationen var grundmurad och det sved i själen att dra i ejektorhandtagen men det gick bara inte att fortsätta på den inslagna linjen. 350w blev min överman idag.
Det mest ironiska var att jag förmodligen blev överrumplad av händelsen i 3:e perioden, mest för att de första två intervallerna gick som på räls, visst var dessa lite jobbiga men inte alls så där besvärligt. Men 3.30 in i 3e där kom liemannen utan förvarning och knackade på axeln och informerade att nu är det snart är över om jag inte avbryter...jag parkerade och det var skönt!
Vilade i 40-45 sekunder och tryckte på  i 60 sekunder till för att på nått sätt kompensera så det blev en tredje någorlunda komplett. Den 4:e och sista kördes uppdelat på två stints á 2 minuter var, mest för att avlägga de proklamerade 16 minuter plåga som var målet för dagen.
Nästan 350w får man ändå vara rätt nöjd med, långt över min förväntan, ska prova samma effekt nästa gång, det vore som nice att ha den siffran som slutmål innan Mallorca, jämn och fin helt enkelt. Jag har ju några veckor till på mig, dock ska jag inte lägga nått jättekrut på 4*4 nått mer, nu byter jag spårvidd och går in på lite längre intervaller som komplement innan ändstationen för vårens träning nås...

4 kommentarer:

 1. Erenhot.... honom känner jag inte.

  SvaraRadera
 2. Den är ingen person, det är en plats...läs sista meningen så kanske du kommer på det... :-)
  Lite jobbigt ska det va emellanåt att klura ut vad överskriften menas med ;-()

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag antar det inte har nåt med alla dinosauriefossiler att göra, så jag tippar på Transibiriska :)

   Radera
 3. Exakt, det är en av stationerna längs den banan, i slutet dessutom, å tänk så av en händelse så byter dom spårvidd på järnvägen just där...

  http://www.youtube.com/watch?v=mRncDpK9-1E

  Inte för att jag ska bry mig, men skulle det inte vara enklare att passagerarna får byta vagnar liksom?!

  SvaraRadera