lördag 27 april 2013

Tillfälligt avbrott

Tar en kort paus från tennis, husvagn, tennis, mat, tennis, godis, tennis med lite bio. Iron Man 3 i 3d blir nästa anhalt. Sen blir det tennis hela natten igen.
Blir klart imponerad av Kent på Mallistävlingen och grabbarna grus i Hammarö tredagars. Kent piska en del (dopade) proffs  men speciellt Måns verkar i groteskt slag. Mazze nu fick du nått att bita i...jag kommer hejja och ta kort i sommar, om jag hittar nån nog snabb kamera vill säga. Att försöka matcha er på nått sätt blir bara kattens lek med medvetslös råtta. Grymt imponerande form ni alla har iår.


4 kommentarer:

 1. Piska och piska.. Mallorca 312 är väl ett motionslopp? De proffs som tävlar på riktigt kör väl Romandiet Runt just nu.
  Är också imponerad av Kent och de andra norrbottningarna, roligt att de går bra för boysen. Kanske hjälper det även oss, det är alltid bra att cykla med såna som är snabbare än en själv.
  /Fredrik

  SvaraRadera
 2. Är lite tvetydigt om man i A Lindens anda inte ska räkna cyklister med apoteket i kropprn då man är efter, så kanske man inte ska räkna då man är före heller, men det får var och en göra egen bedömning av...jag är rätt klar med min...

  Givetvis så har du rätt Fredrik att man blir bättre cykla med dom som är bättre, ska bara luska ut ett (lagligt) sätt att inte bli avhängd så man verkligen cyklar ihop

  SvaraRadera
 3. - Har inte uppfattat Lindens anda som att han dömer ut icke dopingavstängda cyklister?
  -Ligga på rulle brukar ju funka, annars är det överskattat att cykla med andra, den enda träningspolaren man behöver är ju wattmätaren.
  Kolla mailet jag skickade till dig ang Strava.
  /FR

  SvaraRadera
 4. Nä i vart fall Oscar F är väl inte dopingfälld officiellt. Men jag går inte på nån blåögdhet igen att man vinner VM ett par gånger mot en hel hord fastställda dopare, det existerar inte.

  Slå sina egna tider på fasta rutter som broarna runt, det är som en 'mysig' träningspartner.

  Kollat och svarat

  SvaraRadera