tisdag 30 april 2013

Formkoll

Formen är rund omkring magtrakterna och, krokig kring ryggen men gav mig ändå på ett överdrivet försök på ett par fyror. Jag hade i en svag blink av mental lucka lovat benen ett sista test på 4*4 innan vår tripp till ön. Ville gärna vara till lags, så flaskan fylldes, sadeln grenslades och trainern startades, men var opeppad att misslyckas på 350w igen därav knappades 370w in på skärmen istället. Vet inte fortfarande hur resonemanget mellan mina två omaka hjärnceller gick då detta beslut fastställdes.
Efter första så kändes gubbpåkarna spänstiga men efter andra såg jag glimten av ett par alveoler som tydligen lossnat ur sina fästen. Kapitulerade men gav mig fan på 16 minuter i totaltid, så det blev 2st tvåor på 370w också. Men som de mattesnillen ni är så inser ni snabbt att 4 minuter saknas likafullt, trots då man är trött så blir man trögtänkt så kunde jag inte lura mig själv så då funderades det ett slag i den Lindbäckska hjärnan och gav mig på 4st snabba 60 sekundare, ja snabba och snabba 60 sekunder är ju 60 sekunder oavsett hur man räknar. spände upp ribban och tryckte på (utan att förta mig faktiskt) på 400w, 410w, 420w och en sista på 450w.
Vet dock inte vad för slutsatser man kan dra utav detta som en form koll, men trött blev jag så liten gnutta träning blev det då allt. Ett pass kvar innan avresa och det blir på torsdag, ute, inne eller rodel på soffan är inte klart i skrivande stund.

7 kommentarer:

 1. Kollade lite, ser lovande ut...
  http://www.eltiempo.es/palma-de-mallorca.html

  SvaraRadera
 2. Men varför har du valt spanska, fattar ju halvsju...no habal ingles
  Snart åker vi gamle man...nice

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag menar man måste ju ta seden dit man kommer och läsa spanska väder siterna.. Nice mycket nice Stefan, kände pigga ben i går när vi var till Långträsk så jag kanske fixar följa ditt hjul några timmar i alla fall..

   Radera
  2. Om än Klart.se visar exakt lika bra väder ;-)

   Radera
 3. Bara för att vara värre än er andra så kan jag rapportera att jag precis insjuknat med feber och huvudvärk.
  /FR

  SvaraRadera
 4. Nä va fan säger du, så trist så trist, hoppas det går över snabbt så du är med på våra rundor. Vem skall annars läsa kartan och bestämma väg liksom...

  SvaraRadera
 5. Krya på dig Fredrik, jag kan en kur som inte ni medicinare kan, problemet är biverkningarna kan vara jobbiga en tid framöver.. Säg till om du vill testa.

  SvaraRadera