tisdag 23 april 2013

Moon Rider

Ja inte blev jag nått mer sugen på cykel i vart fall efter danskarnas tafatta försökt till att göra en cykelfilm. Först och främst vem kom på den dumma iden att filma med super-8 kvalitet, verkar dock som han blev kickad och filmskaparna gick över till normal kvalitet i slutet på dokumentären, sent ska syndaren vakna.
Innehållet då, ja vad ska man säga, det var då ingen glorifiering av cykling som sport, mer ett mischmasch av blandat innehåll utan riktig röd tråd så skummades igenom. Ingen riktig behållning av filmen så här efteråt, ingen teknisk begåvad cyklist kan jag väl påstå heller, men ta ut sig till max det kunde han i vart fall.
Mitt betyg på filmen, en svag 2:a

6 kommentarer:

 1. Äsch då! Synd. Jag hoppades det skulle vara nåt i din smak, men man vet ju aldrig.

  SvaraRadera
 2. Håller fullständigt med dig, riktigt dålig dogma dokumentär..

  SvaraRadera
 3. Förutsättningarna och tankarna innan var säkert bra, men innehållet och klippningen var i klass med en mellanstadieklass som filmar på roliga timmen...bara massa bajs, den fick en -2 för att jag såg en cykel emellanåt, annars har det varit en nolla

  SvaraRadera
 4. Håller inte alls med, tycker det var en av de bättre cykeldokumentärer jag sett, klart bättre än de flesta i den branchen. Däremot blir man väl inte direkt sugen på att cykla efter att man sett den, men intressant snubbe, hade aldrig hört talas om honom tidigare heller.
  /FR

  SvaraRadera
 5. Ja vi har ju olika smak, annars skulle ju alla spela golf ;-)

  SvaraRadera
 6. Ha, ha helt klart, tror bara det är jag och Anders av alla jag känner som gillade filmen. Nu är det bara några få dgr tills Vi cyklat på varmare breddgrader, väderprognosen börjar se bättre ut ,
  /FR

  SvaraRadera