onsdag 22 februari 2012

Samma läge

Ingen större skillnad från igår, ont i halsen i övrigt ganska ok. Det var så länge sen jag hade ont i halsen så jag har glömt hur det ska kännas då det är på väg att gå över, blir det mindre och mindre successivt eller försvinner allt det onda som genom ett trollslag över natten?
Surfar just nu runt och letar tempohjälm, jag är ju utan sedan ett tag tillbaka då jag sålt den gamla...lutar åt en Rudy Wingspan, vill ha en kort som man kan kika ner med huvudet utan att man får vara rädd att struten överskrider vägarnas fria höjd på 4,5m samt att jag vill ha hjälmen utan visir. Tanken med visir var kanon med tanke på aerodynamiken men i praktiken så var det värdelöst för mig, svett och fukt och regn gjorde att jag aldrig hade "clear view".
Och som vanligt då man beställer prylar så slinker det med en del annat nödvändigt såsom ett vindtätt halsskydd, kedjeolja, en pocketbok och faktiskt en hjälm till, en racerhjälm. Man ska väl byta dessa med jämna mellanrum då det är lite "färskvara".

5 kommentarer:

 1. Usch! Jag tror det liksom ebbar ut bara...
  Lustig, satt igårkväll och kollade, är sugen på Lazer Tardis tempohjälm... Vill inte heller ha en dumstrut mer :-) Även om jag kanske kör med den denna sommar... Vi får se...

  SvaraRadera
 2. Var lite sugen på den som Sky har, men det släpps inte förrän efter OS och den har ju visir, så det går ju inte

  SvaraRadera
 3. MMM det är ju Kask det... Nää jag tycker nog både Rudy och Lazer är snyggare om man nu får vara liite fåfängd... För inte är väl duu också det? ;-)

  SvaraRadera
 4. Nä jag tänker aaaaldrig på att det ska matcha och va snyggt (sa han som just beställt MTB skor och ny hjälm i exakta färger...) ;-))

  SvaraRadera
 5. Hehehe!!!
  Jag förstår dig...

  SvaraRadera