onsdag 18 september 2013

Cykelpendling i september

Detta har jag aldrig gjort, men nu var jag tvungen. Bilen skulle ju inte bli klar på ett par dagar då det var lackning och grejer å allt vad för nå trix dom skulle mixtra med. Så helt enligt plan så var det bara trampa hemöver idag efter jobbets slut. Dock så var jag tvungen en avstickare in till stan då trafikverket numera tvingar nya körkortstagare till fotografering på vissa få utvalda orter. Å ni som då spontant undrar, nej jag har inte tappat körkortet, men jag skall köra upp för det förhöjda B-kortet (b96) så jag får köra min husvagn utan att potatisgrisen skall knorra.
7.7 mil blev summan för dagen, det som inte var beräknat var regnet som strilade in vid Klöverträsk och höll i sig hela vägen hem. Men blöt var jag redan, då 3*20min var dagens program och jag tog i så svetten lackade. 10w mindre än förra gången blev dock resultatet, pulsen ville inte riktigt upp där den skulle va, jag skyller på Eskimåerna

2 kommentarer:

  1. Måste nästan vara nått av ett rekord! Bra kört Stefan :-)

    SvaraRadera
  2. Vadå? Var du tvungen ta kort i Luleå? Jag såg inga såna regler? Jag skickade in förnyelse av körkort tidigare i veckan, men jag läste inget sånt.

    SvaraRadera