fredag 9 maj 2014

Mallorca 2014 Dag 11 - Vägskyltar

Jag blir så jävla irriterad på tysken som hjälpt spanjorerna med vägskyltarna på ön. Varje förbannade år vi ska till Alcudia så hamnar vi i Port Alcudia, å varje år försöker vi välja olika vägar men lika satan så hamnar vi bland båtarna.
Kommer aldrig någonsin mer att ta norra vägen till denna turistfälla, det är som om vägskyltsansvarige har ett sammarbete med Repsol så det förbrukas lite mer drivmedel bara för åtgången. Vi är inte ensamma att köra fel heller, var och varannan bil får göra u-sväng i hamnen, då dom inser att hit skulle vi fan inte.

Nä sväng av i Muro istället å ta södra infarten mot stränderna. Skyltarna är helt galna där också, en del sitter i träd, en del ligger på marken å vissa har tysken tagit med hem. Men tämligen lätt ändå för att det egentligen bara finns en väg..
Alla vägar bär till Rom, pyttsan. Alla vägar bär till Port Alcudia..
Det fonns dock en väg som heter tyskvägen på ön, men den har fan igen skylt alls, men det är en annan historia.

Dagens cykling då, ja det fick bli i ensamhetet med en tepåse av Henning Mankell i örat. De övriga ville inte vänta på de bortvirrade resenärerna som även inte lyckades ta av mot Andratx utan fick irra runt genom Palma innan anländandet till hotellet.
Jag drog iväg just som de övriga kom hem, ja skymtade i vart fall Riström men enligt upogift skulle Johan Forsberg även medverkat, nyekiperad och med hyrcykel.

Det enda positiva med dagen blev då att effekten i Nygrensbacken lyckades jag klämma till med 4w mer. Med "born this way" dånande i örat som ett mantra att bättre än så här blir du inte gubbjävel.
Tjingeling på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar