måndag 12 maj 2014

Mallorca 2014 Dag 14 - Äntligen Petra

Start för dagens runda, Santa Maria
Så kom den då tillslut, dagen då vi fikade i Petra. Bilarna till Santa Maria, lasta av cyklarna och rullade tyskvägen! till Sineu för ett par standard varv i velodromen. Skulle sammanstråla där med Johan Forsberg som hämtat hyrbilen på flgplatsen, men han behagade ta en egen velodromtur i staden med bilen runt runt utan att hitta rätt avtagsväg, så han lastade av cyklen på okänt ställe och började cykla mot Petra, vi gasade ikapp honom efter 15 minuter. I Petra stannade vi som vanligt för fika på Magdalenas fik Dolc Dolc. Hellö my fränds göd mörgön, takk takk si micket, fäm och trätti, hon kan en del svenska ord den goda fika ägarinnan och cheesecaken var ännu godare än vanligt.

Jordgubbs tårtan
Round and round he goes
Min hejarklack 
Efter en välförtjänt fika så möchade vi tillbaka till bilarna för hemfärd, inget flashingare än så, ett rent återhämtningspass på exakt 70km rakt ner i träningsdagboken.

Spanjorskan i depån
Vi diskuterade allt från hyrbilar, nya jobb, livets mening, ekonomi och knäppa chefer, precis som en plattrunda på Mallis ska va.
Långe farbrorn tar kort
Imorgon tar vi avsked av Rödingen som nu genomfört sina två veckor på ön och visat vart skåpet ska stå, och slagit oss andra i backarna med råge. Men vem i all världen ska nu dra oss vindallergiska majbarn undrar vi skarpt. Kanske vi kan lura Forsberg med nått, vi klurar på det imorgon.
Poolhäng, handling och middag avslutade den hittills varmaste dagen.

Cykelkaffe?

2 kommentarer:

  1. Jasså. Först nu till Petra. Det var inte en dag för tidigt. Observerar att du kör kaffe utan koffein. Felköp!?

    SvaraRadera
  2. Ja exakt, först nu till Petra, hur tänkte vi egentligen. Förra året var vi här bedömt 4 ggr
    Nä köpte inte kaffet, jag vill ju inte bonka ;-)

    SvaraRadera