tisdag 6 maj 2014

Mallorca 2014 Dag 8 - Syster på besök

Kirurgen hade bakjour och stannade hemma medans Ortopeden led i bergen med Officeren.

Swish
Resmålet blev lite hipp som happ, började och slutade vid hotellet naturligt nog och däremellan var det upp och ner hela förmiddagen. Planerade tre timmar blev till fyra. Rödings cykling börjar ta ut sin rätt och tröttheten är påtaglig. Sista 1,5 milen på rulle bakom en spinnaker utan att yttra ett ord påvisar att den gode 45 åringen var trött i lilla benet då cykelrutten led mot slutet.
F.R phone home
På nån form av dåligt samvete så avstod jag fikat idag också, om jag blir spinkig på kuppen tvistar de lärde, men jag är egentligen inte hungrig eller går låg på energi under turerna. +29 hade vi idag, skönt.

Tadaa
Hämtade även syster Anneli på flygplatsen idag, nu ska hon tillbringa 10 dagar med oss i solen, kul. Följa hyrbilsjohn från flygplats till hotell, syster höll andan och tungan i mungipan medans spanska trafiken bemästrades. Sedan en kort stop på köpcentrum Porto Pi tillsammans med flera utav tennissällskapet, samtidigt med en middag på McDonalds där det tydligen gick beställa en McÖl som en av tennsipapporna kallade det.

Kvällen var i musikens tecken där en tjockis från Belgien klämde i så man trodde han klämt sig i genitalierna, islänningarna tjoade som psykopater medans Sanna visade vart skåpet skulle stå. Hur än vi försökte ringa och rösta på Sanna så funkade det inte, varken SMS, telefon eller ens med hotellets telefon. Verkar som om det är en myt det här med röstning, eller så har dom en tysk telefonväxel i Danmark.

Eurovision song contest
Johans cykel är fortfarande i Yttre Koalalumpur så det blir hyrcykel från imorrn eftermiddag. Uppställning imorrn 08.30, jag bävar. Valdemossa, phuuu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar