torsdag 1 maj 2014

Mallorca 2014 Dag 3 - För fort för att hinna bli trött

Steg upp vid 08 efter har sovit som en drogad bäver hela natten, sprätte kanske inte upp men det har jag ju aldrig riktigt gjort. Satt mig i bilen, och givetvis så var Tyskarna vakna redan, det perklades på Tyska på spansk radio, ge upp liksom, ni har förlorat två gånger, det räcker.

Svar på gårdagens fråga: Det Gööörman inte :-)
Hade viss bävan inför lagtempo intervaller med Per och de hårda grabbarna, pojkarna som inte är gråhåriga på skägget ännu. Dom har dels andra fysiska förutsättningar och dels tidsmässigt annorlunda förspänt med träningsmöjligheter.


Samlades vid Akvariumet och jag kände redan där att jag tagit mig vatten över huvudet. Lagomt hårt upp på högplatån vid sydöstra delen av Mallorca, men sen satte bombardemanget igång på allvar. La mig sist direkt och försökte spara mig så gott det gick, var inte med och snurrade i lagtempot alls. Det gick väl sisådär, så länge som några gentlemän drog så gick det någorlunda ok att följa i suget, men så fort Johan Boldrup fick spets och psykopatökade farten så effektmätaren skenade som en häst med ballarna uppknytta i skrevet så var sagan all. Det vara bara släppa direkt utan att passera GÅ. Så det blev till att ta min egen fart i typ 30 minuter innan jag kom fram till återsamlingsplatsen för skadade där alla svettiga hade väntat bedömt för länge på en fläskig otränad gubbtjockis, jag utelämnar namnet han blir så ledsen i ögat annars. Tur att Riström hade vickat lös sadeln under intervallen så dom sysselsatte sig med årliga cykelservicen innan jag anlände.


Sen skulle vi ta det lugnt till Porreres där lunch väntade, lugnt och lugnt, var en osanning på riktigt, jag fick släppa flera gånger igen. Då pulsen går över 88% så är det över omedelbums, jag hinner liksom inte bli trött ens.
Lunchen hoppade jag över, förtjänade den inte, var inte ens hungrig. De andra som tagit i så styrlindan vitnade åt som besatta istället. Jag solade snoken istället, den hade tydligen en liten fläck som inte var illröd ännu, en som tydligen solat med hjälmen på var Per, han ser ut som Darth Mauler på skallen.

May the force be with you
Väl hemma på hotellet så förärade jag mig själv med en tallrik havregrynsgröt innan det var dags för nästa träningspass. Tennis med grabbarna stod på agendan , mycket kul och trivsamt var det. Grustennis är inte det lättaste att bemästra, det gjorde jag iofs aldrig heller, men jag klappade väl till bollen så luddet yrde i vart fall, bolludden alltså.
En extra eloge och guldstjärna skall gå till Mats Nygren, som den ädla riddaren han är så drar han runt på sin trolovade Linda med ett elastiskt snöre. Hon får ha hans effekt på displayen sin och han har hennes puls på sin, smart.
Då vi käkade lunch så hade han tydligen snittat 275w på 2h, grymt imponerande.

Många klagade på värmen idag, jag tyckte knappt det var varmt, men det är väl nått fel i knoppen på mig. Hade jag fått gissa så tyckte jag att 24 hade varit en rimlig siffra, att få fakta på 32 mer än smältpunkten blev en smärre överraskning.
Vad som händer imorgon, det vet nog bara Tyskarna

2 kommentarer:

  1. Jaså! Har ni så varmt?! Det bådar gott :)
    Men läsa era eskapader med tutande spanjorer i bil låter inte lovande. Finns risk att bilen får stå mer än lovligt ;)

    SvaraRadera
  2. Ingen fara syster, där vi ska köra är det inte mycket bilar om man jämför mot en helgdag mitt i smeten

    SvaraRadera