torsdag 10 maj 2012

Dag 13 – Mallorca 2012 – Don´t mention the war…


Plattare än så här går det inte få i denna terräng, jag och Anders lallade tyskvägen fram och tillbaka från Santa Maria t.o.r Sa Pobla. Jättelugnt förmiddagspass bara för att rulla lite, men trots den arla morgonstunden var det 30 grader varmt, sinnessjukt bra väder.
Glad nu....men på lördag?!

Kan det bli bättre väder än så här?
Tyskvägen så långt man ser...

 Anders är lite orolig för sin tå, stortån närmare bestämt, han lyckades på nån mysko manöver snava över sin egen skugga på väg ner i poolen, och det var även utan ”sportdryck” i systemet som det hände, med piruett kombinerat med brysselsteg samt all vikt över högra stortån så blev resultatet lika blått som resten av Anders är brun. Hur Mallorca triathlon ska gå på lördag står just nu skrivet i stjärnorna, men har man betalat en halv förmögenhet i anmälningsavgift så är det bara bita ihop och kötta på, smärta är bara vekhet som lämnar kroppen.
Blå, blåare, blåast
Dagen i övrigt har bestått i att äta jordgubbar, kika på tennismatch (Jonas är på tennisträningsläger alldeles bredvid hotellet) och sen vräkt i mig lite mer jordgubbar, sen varit och handlat mat (och lite mera jordgubbar) så nu softar vi nere i lobbyn i väntan på kvällsvickningen som förmodligen består av jordgubbar.

Tennis i värmen, nog jobbigt på läktaren
Imorgon vilar Anders inför madomsprovet på lördag medans jag och Fredrik slipar formen på Randa stigningen inför Mats Nygrens ankomst till ön, vi har lite ångest för hårdkörning ala grande med början på söndag.

Sammanfattning:
Sträcka: 54km
Tid: 2.04h
Höjdmeter: 171m

2 kommentarer:

  1. Visste inte att det finns en nygrenbacke. Vilken backe är det? /mats

    SvaraRadera
  2. Ja nått måste den ju heta, vi har en Anders backe också, men den är nedförs...den här är den som är från Establiments (ungefär) och upp till toppen där Militärbacken (nästan) ansluter, vet inte varför det blev Nygrensbacken men det har säkert en rimlig förklaring...

    SvaraRadera