tisdag 15 maj 2012

Dag 18 – Mallorca 2012 – Skyltspurtarnas paradis


Som ett par fårskallar så styrde vi bilden mot Tyskvägens början för att få oss en plattrunda. Det blev jag och Anders idag igen, Fredrik sköter om herrgården ute på vischan. 

En fårskalle till
 

Körde prick en timme i medvinden och sen tillbaka i motvinden, mycket cykelsnack med en pinkpaus vid lämpligt apelsinträd, vem vet på vilket bord dessa välbevattnade tingestar kommer hamna så småningom.

Välvattnad
Spanien måste vara ett Mecka för de som gillar skyltspurter, det finns skyltar i parti och minut och i alla de former, gamla som nya, bra som dåliga och vettiga och helt meningslösa. Nu körde vi inga skyltspurtar alls idag, ja inga dagar har vi gjort det då jag tänker efter.


Tyskvägen
Förvirrande
  


I övrigt inte så mycket att förtälja förutom att ångesten har börjat smyga på oss om den stundande hemresan på lördag, nedräkningen har tyvärr börjat eskalera och blir mer och mer påtaglig.
Lite kolhydratsladdning inför jobbig dag imorgon, och vädergudarna har lovat kanonväder (som vanligt) igen, vi har blivit extremt bortskämda med detta, bara att ladda med vatten i flaskorna. 

Ehhh, törs man äta dessa?!
Hoppas att Nygren med följe ansluter imorrn så får nån som visar vart skåpet ska stå i cyklingens ädla konst.

Sammanfattning:
Sträcka: 54km
Tid: 2.04h
Höjdmeter: 170m

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar