lördag 12 maj 2012

Dag 15 – Mallorca 2012 – Järnman med rost i kalongerna


Only for the real hard dudes
Idag var dagen D för Ironman Anders, halva distansen på Mallorca Triatholon, dock var det helt omöjligt att åka och kika på tävlingen, det var avspärrat halva ön för detta, Fredrik gjorde tappra försök med kameran i högsta hugg men fick se sig besegrad av alla Polica Civli som stod tvärs över gatan överallt.










Rapport i lobbyn just nyss efter genomförd prestation. Simningen gick enligt utsago kanon, sen att vågorna gjorde att Anders var lika grön som sin Pinarello i sjösjuka var kanske inte det bästa för depåtiden till cykelbytet. Cyklingen gick (som förväntat) bäst, på den 9mil långa och tunga sträckan så snittades 30,5km/h, riktigt bra, Anders låg tydligen mestadels i omkörningsfilen…Löpningen var lite missär dock, tån var inget problem då bedövningssprutan innan start gjort den bortdomnad, kanske för evigt, dock verkade sprutan innehållit någon form av laxermedel också för vår vän ironman försökte göra det lite svårare för efterföljande deltagare genom att diarréa  sig igenom löpningen, men alla legala medel är väl tillåtna och nöden har ingen lag. Anders är helt lyrisk just nu och har insett att det är detta som är hans grej inom idrotten så vi kan räkna med nån form av fortsättning på detta antar jag...Kalmar??
Resultatet kan kikas på här… (slå in nummer 1451)

Själv så tog jag det lugnt idag, somnade om ett tag efter en jobbig  frukost och då var det dags för lunch. Rullade en sväng på eftermiddagen, tog vägen mot Santa Ponca och sen upp mot Calvia, hittade en massa mysiga outforskade småvägar som vi aldrig nyttjat tyvärr, otroligt att minsta kostig är asfalterad. 50% i snittpuls är under 100 slag i minuten som då skvallrar om att det var otroligt soft. 

Laddad med karta
Santa Ponca

Otroligt vackert på nyfunnen väg
Fredrik har flyttat till hus idag så han tog hel vilodag igen, han verkar ladda för rekord på avslutningspassen till veckan, eller vad kan det annars vara?

Johnsan...
Simmade också premiär i poolen samtidigt som jag undersökte lite nya funktioner på min kamera som är vatten och stöttålig. Bilden är på yngste sonen underifrån i vattnet..

Sammanfattning:
Sträcka: 36km
Tid: 1.33h
Höjdmeter: 342m

3 kommentarer:

  1. Ä kartan tillbaka?? Vem var det? Städerskan?

    I övrigt ett fint inlägg om en blå tå, rännskit och osymmetriska näsborrar:-)

    Här hemma kördes söndagsturen på 6,5 mil, med snö i dikena...

    SvaraRadera
  2. There is some great anti-virus and security software for Android and many address the
    two issues in one. Although the official announcement for Samsung
    Galaxy S3 handset will come in several months,
    every Android enthusiast is eager see the technical specifications of the Samsung's next flagship smartphone. This is not only handy for presenting you with updates all in one place but it also merges with all of your contacts and calendars that are stored within these accounts.

    Here is my web site samsung s3

    SvaraRadera
  3. Another fact which a lot of people are interested in is
    the battery. All in all this is a great digital
    camera to have if you're looking to take high speed quality pictures or movies. It's slightly different in terms
    of look and design, but in terms of functionality the only improvement is a digital zoom.


    Feel free to visit my site - canon 6d

    SvaraRadera