söndag 6 maj 2012

Dag 9 – Mallorca 2012 – Vågrät


Ingen större aktivitet idag, första dagen med lite regn på morgonkvisten, men det gjorde inget för det var vilodag på agendan. Riström har sovit som en stock inatt, Nina hade fixat hörselproppar åt honom då han hävdar att det är liv på gatan utanför nattetid. Personligen hör jag nada utav det, undertecknad sover som ett litet barn hela natten utan minsta distraktion, det är nog Fredriks inre demoner som håller han vaken, klockan 14.00 så steg han upp ur slafen och gick direkt till Poolen och intog horisontellt läge i en solstol, klockan 18.00 var han redan pömsig och ville nanna, snacka utvilad han kommer va imorrn.

Anders har också varit vågrät i dubbelbemärkelse, han drog på sig våtdräkten och begav sig ut i havet för en 2km simtur i vågorna, då han var klar med det så simmade han ett par längder i poolen också, tycker mig lukta lite nervositet inför stundande 70.1 triathlon tävlingen på lördag som han är anmäld till.  Sen började han prata om ”dolme”, ”glidmedel”, ”latex” och ”massage”, han hävdar att allt är inför simningen men jag undrar sa flundran…
Röding har vi knappt sett till idag, förmodligen grottat ner sig i nån forskning av nått hittills okänd benstruktur i nått folkslag i inre vildmarken, på google kan man hitta det mesta…
Johan har varit på upptäcksfärd med familjen och räknat vattenfall i Puigpunyent och insett under den promenixen att vaderna inte har samma spänst i som dom hade innan vi utforskade brantbacken igår.
Själv har jag ätit jordgubbar för 37:e gången sen vi kom hit, tror det har en viss inverkan på att jag måste upp mitt i natten då känslan av att urinblåsan är i storleksordningen fylld med minst 5 liter vätska.


Vi såg även avslutningen på Girot idag, förvånad att Thor var så pass lång fram som han var, inte förvånad av att ”marksmen” vann, även grymt imponerad av Phinney, snacka tempostark kille, 7,7km kvar och får mekaniska problem och bli 30sek efter klungan är inget för blåbär att köra in, men det gick med god marginal.

Soller, Pugen, Deia och ev. Port Valdemossa imorrn – längtan är fel ord men intressant dag blir det trots allt. Det blir en heldag i sadeln och det är Rödings sista dag för denna gång så jag antar han ska gasa i alla stigningar.

Sammanfattning:
Vilodag

1 kommentar:

  1. Låter som en skön dag för er allihopa...
    Ja utom Anders förståss ;-)
    Hälsa Röding att vi ses på 97:an när vägarna tinat fram igen i veckan... Han ska få dra heela vägen från Sävast ;-)

    SvaraRadera