torsdag 24 maj 2012

En timme fel

Inte så lätt då man ska va med på de gemensamma träningarna för första gången 2012, trodde i min värld att det var klockan 19.00. Tack Christian för att du messa och fråga om jag skulle med då klockan var 17.40.
Lite snabbfyllning av vattenflaska och en stålmannenomklädning åsså var man redo, ja jo en Runekaka fick slinka med som proviant.


Fint kvällsväder och ca 18 grader varmt, nästan så jag kunde plocka av armvärmarna och västen (och knävärmarna), det verkar ta tid att acklimatisera sig tillbaka till istiden sedan man varit nära ekvatorn, men det är ju bara Maj ännu.


Ny deltagare i klubben visade fin form och kan säkert glädja sig åt lite pulshöjare på snabba träningar så småningom. Ulrik Nordberg var namnet på orienterarämnet.


Torsdagar håller vi ihop, men vi snittade ändå Sub-10 tempo på rundan med några spontana brunstiga fartlekar emellanåt som grädde på moset. Christian fick sig en ny maxpuls på 103% också, det innebär att han inte varit trött innan, bara trott det, hoppas bara inte farbror tar ut sig så han sträcker sig... ;-)

1 kommentar:

  1. Så fin kväll att man kan komma upp i 103% visar bara att man har riktig brunbrända vältränade ynglingar som sällskapet, därför lyckas man med denna prestationschock.. Värre är det att man har samma vilopuls, måste kännas jobbigt för ungdomarna... Och en del väger 67kg, det gjorde man i årskurs 5. Livet är inte rättvist.
    Nu upp i sadeln för 18 mil i sommarkläder, underbart.

    Ha en trevlig helg Stefan.

    SvaraRadera