torsdag 17 maj 2012

Dag 20 – Mallorca 2012 – Förvånade bra


Efter gårdagens urladdning så var förhoppningarna inte stora på att ha bra ben men det skulle visa sig delvis fel. Klockan 08.30 grenslade Anders och jag carbon hingstarna och pekade våra solbrända näsor åt korta bergsrundan, Fredrik avstod dagen och ansluter för avslutningsrundan imorrn istället.


Anders tog det lugnt och var nöjd att få testa på Riströms fikatempo uppförbackarna, själv så gasade jag alla de tre stigningarna, Gallilea, Es Grau och Nygrensbacken. Till min stora förvåning så satte jag näst bästa tider på två st och ett solklart personligt rekord på Es Grau med 11.44. Man skall aldrig upphöra att förvånas hur kroppen reagerar från dag till dag i fysisk kapacitet oavsett vad man gjort dagarna innan.

I övrigt på västfronten inga stora nyheter. Värmen är lite svalare nu, ”bara” krin 20 grader idag och för att inte ”frysa” så tog man på sig västen i nedförsluten, hur ska detta gå då man kommer på hemmaplan om några dar, blir det till att hacka tänder fram till Juli eller?!

Väntar på Anders på Gallilea redo för nedfart, men behöver man verkligen väst i +20, men man blir fort van med +30
Nu blir det ner till poolen, inta en solsäng och gråta en skvätt liggandes i fosterställning under en handduk och försöka acceptera att det bara är EN cykeldag kvar på denna utlandstripp, tre veckor går fort, för fort…just det skotern måste in på service, varför tänker jag på det nu kan man ju undra, vilka intryck här ner aktiverar dessa tankar, skit…

Sammanfattning:
Sträcka: 64kmkm
Tid: 2.39h
Höjdmeter: 1069m

2 kommentarer:

  1. Morgonens jobbpendling på cykel: regn, 8 grader, medvind(!). Kallt å blött om händer å fötter. Skor och handskar kommer inte att torka innan hemfärd så det blir kvastbuss hem... Såg förresten ett jädrigt läckert hus utanför Selva på nätet!!!

    SvaraRadera
  2. Ajdå, illa med vädret...bara handla, ryms vi alla?

    SvaraRadera